Kerstins blogg om lite av varje

– men mest muddar

Jättefint garn kom med posten idag

Posted by Kerstin på tisdag, november 21, 2006

Nytt garn

I dag var jag och hämtade paketet från Garnkorgen och där var två härliga härvor, ett i gråa toner och det andra är lila/rosa. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska sticka av dem men det lutar nog åt att det blir en sjal av det lila och någon halsduk av det gråa. Eller så blir det två sjalar eller . . .

Medan jag funderar på vad det ska bli av det nya fina garnet ska jag sticka den andra ”larviga” mudden. Den första är klar nu och jag gillar den verkligen men den är mycket varm så det är nog ett par som får användas när det blir lite kallare. Tror att jag ska se om det går att fixa en matchande halsduk av garnet som blir över.

Lurvigmudd 1Lurvigmudd 2

Nu är det lite synd om mig eftersom jag har ryggskott sedan i torsdags, inte så mycket att jag inte alls kan röra mig men tillräckligt för att det ska göra riktigt ont när jag ändrar läge. Egentligen fungerar det bäst att vara i rörelse, det tar ett tag innan jag kommer upp i upprättstående läge men sedan är det ok bara underlaget är slätt. Kullerstenar är pest!

Tur att jag har fått lite roliga nyheter för att pigga upp mig med, i förrgår fick jag reda på att 3 par av de muddar jag skickat upp till Värmland hade blivit sålda, silver och pärlemor mudden är en av dem. Kanske ska jag sticka mig ett eget par senare. Och när jag var inne på ”banken” härom kvällen för att betala garnet från Garnkorgen  fick jag se att det kommit in pengar för försäljning av mina muddar på Oktava. Nu är det projektet snart slut och det ser ut som om det börjat röra på sig på senaste tiden, i början hände det inte så mycket, fast det är klart att det kanske är mer säsong för muddar nu än det var i somras och i början av hösten när det var så varmt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: