Kerstins blogg om lite av varje

– men mest muddar

2 år med bloggen

Posted by Kerstin på söndag, augusti 10, 2008

Idag är det 2 år sedan jag startade min blogg, tänk vad tiden går! Får väl uppvakta med en blombukett. Det är förstås inte riktigt säsong för tulpaner nu men eftersom det är min favoritblomma och det är jag som bestämmer så…

Tittade lite på de första posterna i bloggen och ser att jag mest stickade muddar på den tiden. Mycket pärlstickning var det också. Både muddar och pärlor har avtagit lite under det senaste året även om det fortfarande händer att jag sticker emellan med någon mudd då och då.

Nu kan man se om man jämför mitt deltagande i StickameraPULSKLUBB och StickameraSOCKKLUBB att fokus allt mer har gått över till strumpor. Och vi ska inte glömma sjalar!

Och på tal om sjalar så ska jag väl visa hur långt jag kommit på min OS-stickning. Även om jag är lite sur på den idag eftersom det visat sig att jag inte riktigt klarar att sticka med det mohairgarn som jag valt till sjalen. Började känna av garnet igår kväll med stickningar i näsan och smånysande som snart övergick till snuva. Kände mig riktigt hängig när jag gick och lade mig och underligt nog kände jag fortfarande av snuvan i morse. Dvs det var inte så underligt eftersom jag i morse upptäckte att jag istället för allergitabletter tagit en Ibumetin, nåja jag hade i alla fall varken feber eller huvudvärk när jag vaknade i morse så någon nytta gjorde den väl 😉 Efter att jag tagit den riktiga tabletten och vilat på soffan några timmar medan jag tittade på cykeltävlingen och slumrade lite då och då känner jag mig riktigt pigg igen. Fast jag har inte vågat sticka på sjalen idag, men jag prövade lite sockstickning och det verkar ha gått bra.

Till sist har ni väl inte missat att Garnhärvan har rea? Jag har beställt sockgarner och flera tunna garner till sjalar. Har fått ett mail från Annette om att garnerna är postade så jag hoppas att de är här imorgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: