Kerstins blogg om lite av varje

– men mest muddar

OS-stickningen klar

Posted by Kerstin på söndag, augusti 17, 2008

Nu startar våra stickcafé igen, det ska bli riktigt roligt att sätta igång igen. Stickare i Lund som ännu inte är med på vårt stickcafé på Ebbas Skafferi, titta in nästa onsdag, mer info på Garnfolkets blog.

Min OS-stickning blev färdig idag, har inte riktigt bestämt om jag ska blocka eller inte så jag har bestämt att den är färdig nu. Det är en Feather and fan comfort shawl som jag har stickat med garn från mitt lager tillsammans med lite av de garn jag köpte i somras, Drops Salsa och King Cole Mohair. Blandade sedan in rester av Drops Alpaca , Garnstudio Silke-Tweed och lite Isager Tvinni som var över från den gröna sjalen som jag stickade tidigare i våras.

Garnerna som jag beställde från Garnhärvan kom i måndags så nu har jag lite mer att välja på till nästa projekt. 🙂 Det var sockgarner och spetsgarner som jag beställde: HandpaintedYarn, RegiaSilk, Opal, MerinoSilk och Elegant. Ser nu att jag missat att fotografera ett av garnerna, Austermann Step med jojoba olja, men det är ett blåmelerat garn som ska bli sockor till mamma.

      

Nu ska jag sätta mig ner och fixa en lista på garner som jag vill att en av mina arbetskamrater ska titta efter när hon åker till USA nästa vecka. Jag behöver mer garn!!!!!!!!!!!!

Annonser

7 svar to “OS-stickningen klar”

 1. Anna said

  Härligt med nya garner 🙂 Särskilt det lila spetsgarnet ser spännande ut! Ses på onsdag, kul!

 2. Anna said

  Nu hag jag utmanat dig på min blogg!

 3. Eva S said

  Du har fått en utmaning på min blogg!
  Eva i Lund

 4. Sjalen blev verkligen härlig, varm och mjuk.

  Dina nya garner skulle jag gärna klämma lite på.

  Kram

 5. Kerstin said

  Tack Britt-Marie! Och nu har jag köpt flera garner som man kan klappa och känna på! jag som tyckte att jag varit så duktig i sommar och inte köpt så mycket garn som jag skulle kunnat ha gjort- 😉 Men det tar jag igen nu!

 6. Ulricha said

  Vilken fin och härlig sjal. Jag har tänkt sticka det mönstret ganska länge men inte haft något bra garn. Nu tror jag att jag norpar din idé och använder restgarner. Jag tror att jag har lite olika kvalitéer i skåpet (fast i kalla färger).

  Ha en trevlig helg. Ps. Vilka fina garner då ”fått” från USA.

 7. Kerstin said

  Sjalen är perfekt att sticka med restgarner, jag hade 2 garner som jag hade lite mer av för att binda samman och sedan plockade jag bara in garnsnuttar här och där som jag tyckte.

  Mina ”USA” garner ligger fortfarande i en stor skål så att jag kan se dem, har inte kunna plocka undan dem ännu 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: