Kerstins blogg om lite av varje

– men mest muddar

WWKIP Day 13 juni

Posted by Kerstin på lördag, maj 23, 2009

wwkipeuropeIgår glömde jag ju att skriva om WWKIP Day! Förra året samlades vi i stadsparken och det var jättetrevligt – fast det kom inte så mycket folk och eftersom vädret var lite osäkert var det inte så mycket folk i rörelse i parken heller. Egentligen hade vi jättefint väder men det hade sett lite osäkert ut på morgonen. ( länk till en post om förra årets WWKIP Day i stadsparken )

Hur som helst –  i år har vi bestämt oss för att träffas och sticka på Bantorget mellan 11-14, alla som är i Lund och har lust att komma är väldigt välkomna. Det är helt ok att bara droppa ”in”  (ok jag vet att vi är utomhus) med sin stickning och sitta med antingen hela tiden eller bara så lång eller kort tid som man hinner.  Vi har inte pratat om något alternativ för var vi ska vara om det blir dåligt väder – vi får väl bara hålla tummarna för att det inte regnar.

Förra lördagen var jag i Simrishamn och då såg jag ett annat exempel på hur man kan visa stickning ”in public”. Har sett flera exempel på stick-”taggning” eller -graffiti men det har mest varit enklare saker. Det här kändes väldigt mycket mer arbetat och roliga att titta på. Eftersom båda är lite långa fick det bli 2 foton per lycktstolpe för att få med allt. Det är mycket möjligt att det finns flera stickade lycktstolpar i Simrishamn men jag hade inte möjlighet att spana runt, dessa passerade vi på vår väg.

Sedan åkte vi vidare till Kivik och då hittade jag den här. Den ser lite ut som något som blivit över efter påsken, gul och röd och glad! Man kan i alla fall inte missa att man har kommit till Kivik, passar bra att den är uppsatt på en lycktstolpe vid en busshållplats. Helt annorlunda än de i Simrishamn, men rolig, jag gillar särskilt ”tuppkammen” som gör att den ser extra påskig ut. Lite som en äggvärmare för strutsägg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: