Kerstins blogg om lite av varje

– men mest muddar

Stångbymässan 2009 med garn och ostkaka

Posted by Kerstin på lördag, oktober 10, 2009

Fick ett mail från Kia på Chili Gredelin om att de skulle vara på Stångbymässan med sina garner så jag tyckte att det skulle vara ett bra tillfälle att klappa och känna lite på hennes garner. Jag kom överens med en arbetskamrat om att vi skulle göra en lite utflykt och vi träffades vid 11-tiden och och åkte 5 minuter med tåget till Stångby, sedan var det inte långt att gå till idrottshallen där mässan var.

Vi hittade rätt bord nästan direkt när vi kom in och där fanns korgar med garnerna sorterade efter färg, väldigt vackert. Fast det ser ut som om någon härva råkat komma i fel korg, vilket 3997347459_c5f6e59928_mlätt händer eftersom man måste ta upp och klappa alla de härliga garnerna.

Jag kunde inte låta bli att köpa några härvor och sedan gick vi dit en gång till och då blev det två härvor till. 🙂

***

Allt det här kom jag hem med!

När vi hade slitit oss från garnet kom vi vidare till Ia’s Design (http://www.massagia.se/ia.htm) där Ingrid visade sina vackra tovade saker. Här fanns både stort och smått som en brudklänning och en tovad nalle som tjänstgjorde som visitkortshållare och mycket mycket mera. Jag köpte bara ett halsband idag men jag har flera av Ingrids sjalar sedan tidigare.

Efter lite fika med te och våfflor var det tid att åka hem men innan vi lämnade mässan köpte jag lite småländska produkter, lammkorv, fårost och ostkaka.

Annonser

9 svar to “Stångbymässan 2009 med garn och ostkaka”

 1. Pernilla said

  Visst var garnerna fina! Jag länkade till ditt inlägg på min blogg. Hoppas det är OK.

 2. Kia said

  Det var verkligen jättetrevligt att träffa er! Det är hemskt roligt med andra som är lika entusiastiska över färger och kvaliteter som man själv är 🙂 Och visst är den där brudklänningen alldeles fantastiskt och märklig och originell!?! (Tack för tipset om korv och ostkaka förresten, de hade jag helt missat :))

 3. Ewa-Lena said

  Hej
  Du verkar ha koll på mycket inom stickmönster och garner. Har sett en helt underbar sjal/halsduk som var en slags boa som en räv, med påsydda ögon.Den var vit, men kunde fås i andra färger med. Kan du tipsa mig var jag kan hitta ett mönster till en likn. halsduk?? Kan du hjälpa mig?
  Jättetacksam för en kommentar eller svar. Häln. Ewa-Lena Hemsidan för boan http://www.etsy.com

 4. Malin Nilsson said

  Hej Kerstin!
  Mitt namn är Malin Nilsson och jag sänder Förmiddagsprogram på SR Kristianstad. Jag skulle vilja komma i kontakt med dig så maila gärna mig så snart du ser kommentaren. Mailadressen finns ovan. Mvh Malin N

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: